Agentab Aktiebolag

Skåne län

Information

Agentab Aktiebolag är ett bolag som finns i Hässleholm. I Agentab Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sturesson, Dan Agne Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Gunvor Lisbeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Agentab Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Agentab Aktiebolag på telefon 044-81877.

Bolaget skall bedriva försäljning av golvmaterial och övriga inredningsprodukter samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Agentab Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Agentab Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Agentab Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Agentab Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Agentab Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Agentab Aktiebolag har 556257-0068 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.