Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad

Skåne län

Information

Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till Vanneberga, 288 90, Vinslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-81238.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad har idag 556263-4898 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad

Bolaget skall bedriva svetsnings- och mekanisk verkstad jämte därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Vanneberga Svets & Mek. Verkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Alf Ronny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Inger Ellida som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .