Norén Fastigheter AB

Skåne län

Information

556265-2429 är organisationsnummer för verksamheten Norén Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norén Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Norén Fastigheter AB finns i.

Norén Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1985-12-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norén Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Norén Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norén Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Norén Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 0451-82910 eller genom brev på följande adress:
Frykholmsg. 1, 281 31, Hässleholm

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Norén Fastigheter AB och det är Norén, Jens Krister Andreas som är född 1971 och har titeln VD, Norén, Jens Krister Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsén, Björn Bo Kristoffer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norén, Jan Krister som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Lars Krister Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Pär Krister Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotAnvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor