Svenska Bioteket Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Svenska Bioteket Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Svenska Bioteket Aktiebolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Svenska Bioteket Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1985-12-16 så har Svenska Bioteket Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Svenska Bioteket Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Svenska Bioteket Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kommendörsg. 5, 281 35, Hässleholm. Vi ni istället prata med Svenska Bioteket Aktiebolag så kan ni göra det på 0451-83070.

Bolaget skall bedriva import, grossiströrelse, distribution inom hälsobranschen och dagligvaruhandel. Försäljning och uthyrning av utrustning och tillbehör för golfspel. Instruktion- och utbildningsverksamhet inom golfsspel. Reparation och service av golf- utrustning, äga och förvalta fast och lös egendom samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Myhrberg, Bernt Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Myhrberg, Bernt Fritiof som är född 1936 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Svenska Bioteket Aktiebolag har 556269-6343 som sitt organisationsnummer.