HP Buss Aktiebolag

Skåne län

Information

HP Buss Aktiebolag är ett bolag som finns i Hässleholm. I HP Buss Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Kjell Anders Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rut Anita Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Britt Karin Marianne som är född 1953 och har titeln Revisor, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HP Buss Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HP Buss Aktiebolag på telefon 0451-37101.

Bolaget skall bedriva busstrafik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är HP Buss Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

HP Buss Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HP Buss Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HP Buss Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HP Buss Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Persson, Kjell Anders Jörgen -Persson, Rut Anita Marianne

HP Buss Aktiebolag har 556271-2603 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.