Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nytorget, 281 31, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-10056.

Hässleholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag har idag 556273-5828 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av guld- och silversmide, konst och skulptur, galleriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Selanders Guld- & Silversmidesaffär Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är .