Stars and Heros AB

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Stars and Heros AB. Det finns flera verksamheter som liknar Stars and Heros AB i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Stars and Heros AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1986-08-15 så har Stars and Heros AB varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Stars and Heros AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Stars and Heros AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Okv. 2, 281 51, Hässleholm. Vi ni istället prata med Stars and Heros AB så kan ni göra det på 070-4073511.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror som tändare med tillbehör (bensin, gas), tobaksutensilier, kontorsvaror, hygienartiklar, batterier, konfektyrer. Handel och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilmeus, Mats Egon som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Bo Erling Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilmeus, Maud Leni Marygold som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Stars and Heros AB har 556281-1413 som sitt organisationsnummer.