CD Möbler Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och CD Möbler Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CD Möbler Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CD Möbler Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

CD Möbler Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CD Möbler Aktiebolag ska trivas.

I Hässleholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva snickeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CD Möbler Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är CD Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med CD Möbler Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-20101.

Firman tecknas av styrelsen..

De som är på något sätt har med CD Möbler Aktiebolag är Liljenberg, Sven Henrik Marcus som är född 1969 och har titeln VD, Liljenberg, Sven Henrik Marcus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljenberg, Rolf Gunnar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Henningsson, Rolf Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, HABA Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

CD Möbler Aktiebolag har 556304-8254 som sitt organisationsnummer.