Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag

Skåne län

Information

Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Per Bo Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Susanne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag på telefon 0451-13020.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, behandling av idrottsskador ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Per Larsson Sjukgymnastklinik Aktiebolag har 556325-7822 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.