Gallerian i Hässleholm AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Gallerian i Hässleholm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hässleholm här finns det många olika Aktiebolag. Gallerian i Hässleholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hässleholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Gallerian i Hässleholm AB är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556341-2336.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0451-82500 alternativt besöka eller skicka post till Gallerian i Hässleholm AB på följande adress Frykholmsg. 1, 281 31, Hässleholm.

Gallerian i Hässleholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gallerian i Hässleholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Norén, Jan Krister som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Norén, Angela Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga, förvalta och uthyra fast och lös egendom främst maskinell utrustning för kontor och främst verkstads- industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.