Bergendahl & Son Aktiebolag

Skåne län

Information

Bergendahl & Son Aktiebolag är ett bolag som finns i Hässleholm. I Bergendahl & Son Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mylonopoulos, Spyridon som är född 1945 och har titeln VD, Mylonopoulos, Spyridon som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Fritz Martin Urban som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergendahl Mylonopoulos, Elisabeth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlén, Sven Anders Robert som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergendahl, Carl-Mikael Emmanuel som är född 1982 och har titeln SuppleantBergendahl, Sofia Christina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Robert Birger som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln RevisorNilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bergendahl & Son Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bergendahl & Son Aktiebolag på telefon 0451-48000.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, förvalta värdepapper, förvalta annan lös egendom, bedriva uthyrningsverksamhet av utrustning och inventarier inom livsmedelssektorn, utföra tjänster inom områdena företagsledning, personalärenden, data, ekonomi och därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Bergendahl & Son Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bergendahl & Son Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bergendahl & Son Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bergendahl & Son Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergendahl & Son Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bergendahl Mylonopoulos, Elisabeth -Carlén, Sven Anders Robert -Jansson, Fritz Martin Urban -Mylonopoulos, Spyridon Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Bergendahl & Son Aktiebolag har 556342-7664 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.