Åraslövs Snickeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Åraslövs Snickeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Åraslövs Snickeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åraslövs Snickeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åraslövs Snickeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Åraslövs Snickeri Aktiebolag ska trivas.

Åraslövs Snickeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inredningssnickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åraslövs Snickeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Åraslövs Snickeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Åraslövs Snickeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-83129.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Åraslövs Snickeri Aktiebolag är Lundkvist, Lars Ingvar Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Marie Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Åraslövs Snickeri Aktiebolag har 556343-6178 som sitt organisationsnummer.