Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag

Skåne län

Information

Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Ella Hanna-Britt som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kurt Evald som är född 1936 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag på telefon 0451-61150.

Bolaget skall bedriva tillverkning, konstruktion, försäljning och installation av värmesystem, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Karlsson Klimat i Sösdala Aktiebolag har 556359-2699 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.