Börlarna AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Börlarna AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Börlarna AB är ett av dem. Statusen för Börlarna AB är att Bolaget är aktivt.

Börlarna AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Börlarna AB ska trivas.

Börlarna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, fastighetsförvaltning och fastighetsförmedling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Börlarna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Börlarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Börlarna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-49330.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, Bo Evert -Karlsson, Karl Axel Greger.

De som är på något sätt har med Börlarna AB är Gunnarsson, Bo Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Karl Axel Greger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Inger Britt-Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Börlarna AB har 556379-8122 som sitt organisationsnummer.