Gotteboet Aktiebolag

Skåne län

Information

Gotteboet Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Gotteboet Aktiebolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gotteboet Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gotteboet Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gotteboet Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gotteboet Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skåneporten 3, 286 38, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-52195.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gotteboet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gotteboet Aktiebolag har idag 556381-9076 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gotteboet Aktiebolag

Bolaget skall bedriva kioskförsäljning med konfektyr ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Gotteboet Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bror Gösta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gunilla Margaretha som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .