Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag

Skåne län

Information

556383-6260 är organisationsnummer för verksamheten Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag finns i.

Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-01-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Hansson, Ingrid Mari-Ann

Vill ni komma i kontakt med Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-84300 eller genom brev på följande adress:
Vattug. 6, 281 31, Hässleholm

Bolaget skall bedriva försäljning av herr och damkläder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carl Andersson's Herr- och Dammodehus Aktiebolag och det är Hansson, Ingrid Mari-Ann som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Hansson, Anna Charlotte Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Edvin Thomas som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor,