Magnus Kristenssons Åkeri AB

Skåne län

Information

Magnus Kristenssons Åkeri AB är ett företag som finns i Hässleholm. I Magnus Kristenssons Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kristensson, Karl Erik Magnus som är född 1968 och har titeln VD, Kristensson, Karl Erik Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Kristina Charlotte som är född 1970 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Magnus Kristenssons Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Magnus Kristenssons Åkeri AB på telefon 0708-407478.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Magnus Kristenssons Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Magnus Kristenssons Åkeri AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Magnus Kristenssons Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Magnus Kristenssons Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Magnus Kristenssons Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Magnus Kristenssons Åkeri AB har 556392-7028 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.