AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag

Skåne län

Information

AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjortstigen 5, 280 20, Bjärnum men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-20304.

Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag har idag 556396-4484 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, skogstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

I AC Olofssons Skogstransporter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Claes-Göran Allan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Gösta Allan som är född 1933 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, .