Wittsjö Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

Wittsjö Consulting Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Wittsjö Consulting Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wittsjö Consulting Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-11.

Wittsjö Consulting Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-06-25. Men sedan 1990-01-01 så har Wittsjö Consulting Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fläderv. 5, 280 22, Vittsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wittsjö Consulting Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-22438.

Hässleholm arbetar för att företag som Wittsjö Consulting Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wittsjö Consulting Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel och konsultationer med kem- tekniska produkter och därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Wittsjö Consulting Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wittsjö Consulting Aktiebolag och det är följande personer, Jönsson, Mats Ulf Henrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Lennart Conny som är född 1971 och har titeln Suppleant, Pehrson, Per Axel som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wittsjö Consulting Aktiebolag är 556399-5975.