Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag

Skåne län

Information

556401-1772 är organisationsnummer för företaget Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag finns i.

Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Lisbeth Margareta

Vill ni komma i kontakt med Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-50290 eller genom brev på följande adress:
Skogsg. 1, 282 33, Tyringe

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet inom industrisektorn och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mekankonsult i Tyringe Aktiebolag och det är Olsson, Lisbeth Margareta som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Olsson, Erik Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Olsson, Erik Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Labecker, Eva Katarina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Olsson, Anders Lennart som är född 1969 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisor