Advokat Ingmar Kristiansson AB

Skåne län

Information

Advokat Ingmar Kristiansson AB är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Advokat Ingmar Kristiansson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Advokat Ingmar Kristiansson AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Advokat Ingmar Kristiansson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-08-06. Men sedan 1991-01-01 så har Advokat Ingmar Kristiansson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Kringelv. 2, 281 33, Hässleholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokat Ingmar Kristiansson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-41847.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som Advokat Ingmar Kristiansson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokat Ingmar Kristiansson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Advokat Ingmar Kristiansson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokat Ingmar Kristiansson AB och det är följande personer, Kristiansson, Carl Ingmar Herman som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Molander, Sture Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Axelsson, Eva Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, Axelsson som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokat Ingmar Kristiansson AB är 556402-4403.