Peter Ola Kristofer AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva nöjesverksamhet, pub och restaurang, värdepappershandel, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peter Ola Kristofer AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Peter Ola Kristofer AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1990-08-22 så skapades Peter Ola Kristofer AB och företaget är har F-skattsedel Peter Ola Kristofer AB har haft det sedan 1994-01-01.

Peter Ola Kristofer AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556404-0672 är organisationsnummret för företaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Peter Ola Kristofer AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Peter Ola Kristofer AB så går det att nå dem via telefon på 0451-80389 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peter Ola Kristofer AB är Svensson, Per Oscar Kristofer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlström, Bo Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Per-Ola som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Nils Georg Östen som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .