Rolf Rantzow Aktiebolag

Skåne län

Information

Rolf Rantzow Aktiebolag är ett företag som finns i Hässleholm. I Rolf Rantzow Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rantzow, Rolf Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzow, Gun Ann-Kristin som är född 1945 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rolf Rantzow Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rolf Rantzow Aktiebolag på telefon 0451-57170.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i företagsutveckling dvs företagsanalyser, företagsstyrning, ekonomisk planering, undervisnig och konsultverksamhet i personal och ledarskapsutveckling samt vara konsult inom moderna arbetsmiljöplaneringar samt försäljning inom ovanstående områden tex litteratur och utrustning.

Idag är Rolf Rantzow Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rolf Rantzow Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rolf Rantzow Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rolf Rantzow Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rolf Rantzow Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Rantzow, Gun Ann-Kristin -Rantzow, Rolf Gunnar

Rolf Rantzow Aktiebolag har 556407-2386 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.