Spångängen Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Spångängen Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Spångängen Aktiebolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Spångängen Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1990-10-18 så har Spångängen Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Spångängen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Spångängen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mala 3188, 280 20, Bjärnum. Vi ni istället prata med Spångängen Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift, handel med fodervaror och lantbruksprodukter, äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Helgesson, Karl Axel Evald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Per Ola som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Spångängen Aktiebolag har 556407-5488 som sitt organisationsnummer.