FX Fastighets AB

Skåne län

Information

556416-5610 är organisationsnummer för verksamheten FX Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FX Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som FX Fastighets AB finns i.

FX Fastighets AB har varit registrerat sedan 1991-01-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FX Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

FX Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FX Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med FX Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0451-383870 eller genom brev på följande adress:
Åsv. 6, 281 37, Hässleholm

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighets och värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FX Fastighets AB och det är Gyllix, Björn Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ulf Tommy som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Roxhage, Bert Göran Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,