STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med presentartiklar för företag ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1991-04-11 så skapades STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG och bolaget är har F-skattsedel STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG har haft det sedan 1994-01-01.

STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556424-3821 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG så går det att nå dem via telefon på 0451-23339 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom STIG SJÖBERG PRODUKTION AKTIEBOLAG är Kuylenstierna, Anne Kaarina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kuylenstierna, Therese Aura Marie som är född 1986 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .