Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1991-04-29 så har Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Finja 9140, 281 93, Finja. Vi ni istället prata med Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag så kan ni göra det på 0451-16200.

Bolaget skall bedriva reparation och service av fordon samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindell, Bertil Tonny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Lena Kerstin Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Lindells Bilservice i Hässleholm Aktiebolag har 556425-2566 som sitt organisationsnummer.