SANICON AB

Skåne län

Information

SANICON AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där SANICON AB finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SANICON AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SANICON AB har haft sedan 1995-01-01. SANICON AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SANICON AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Horröd 1390, 280 10, Sösdala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-60080.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SANICON AB Privat, ej börsnoterat.

SANICON AB har idag 556432-7392 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SANICON AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av fastigheter och förvalta fastighter och idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även driva hästuppfödning och idka därmed förenlig verksamhet.

I SANICON AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bengt Stefan som är född 1961 och har titeln VD, Nilsson, Bengt Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Ingrid Ann-Christine som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.