Furninova Aktiebolag

Skåne län

Information

Furninova Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Furninova Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Roy Benny Joakim som är född 1962 och har titeln VD, Nilsson, Roy Benny Joakim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist Nilsson, Ann Inga Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Furninova Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Furninova Aktiebolag på telefon 0451-775600.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Furninova Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Furninova Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Furninova Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Furninova Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Furninova Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lindqvist Nilsson, Ann Inga Elisabet -Nilsson, Roy Benny Joakim

Furninova Aktiebolag har 556434-1773 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.