TORNADO ENERGI Aktiebolag

Skåne län

Information

TORNADO ENERGI Aktiebolag är ett bolag som finns i Hässleholm. I TORNADO ENERGI Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindblom, Anders Johan som är född 1953 och har titeln VD, Lindblom, Anders Johan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungfelt, Eva Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med TORNADO ENERGI Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TORNADO ENERGI Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall driva handel med värdepapper, tillverkning, konsultarbete avseende värmepumpar och därmed föenlig versamhet.

Idag är TORNADO ENERGI Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TORNADO ENERGI Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TORNADO ENERGI Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TORNADO ENERGI Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TORNADO ENERGI Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindblom, Anders Johan -Ljungfelt, Eva Kristina Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

TORNADO ENERGI Aktiebolag har 556435-6870 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.