Per Wallenius Data AB

Skåne län

Information

Per Wallenius Data AB är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Per Wallenius Data AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Per Wallenius Data AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Per Wallenius Data AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-11-18. Men sedan 1992-01-01 så har Per Wallenius Data AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Folke Zettervalls g. 5, 281 33, Hässleholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Per Wallenius Data AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-46642.

Hässleholm arbetar för att företag som Per Wallenius Data AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Per Wallenius Data AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer samt producera WEB-sidor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Per Wallenius Data AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Per Wallenius Data AB och det är följande personer, Wallenius, Per Gunnar som är född 1950 och har titeln VD, Wallenius, Per Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallenius, Eva Ulla-Brita som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Inge Jörgen som är född 1968 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Per Wallenius Data AB är 556437-1481.