Filterservice i Vinslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Filterservice i Vinslöv Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hässleholm här finns det många olika Aktiebolag. Filterservice i Vinslöv Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hässleholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Filterservice i Vinslöv Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556439-1455.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3781575 alternativt besöka eller skicka post till Filterservice i Vinslöv Aktiebolag på följande adress Vinslöv 1447 B, 288 33, Vinslöv.

Filterservice i Vinslöv Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Filterservice i Vinslöv Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson Lindqvist, Sandra Caroline som är född 1979 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka försäljning och service av vattenrenings- utrustning, rörmontering samt därmed förenlig verksamhet.