R.M. Import Aktiebolag

Skåne län

Information

R.M. Import Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som R.M. Import Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

R.M. Import Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

R.M. Import Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-12-19. Men sedan 1992-01-01 så har R.M. Import Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björkhagav. 11, 288 32, Vinslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R.M. Import Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-81288.

Hässleholm arbetar för att företag som R.M. Import Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för R.M. Import Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import och grossiströrelse av fästelement, handel med metallvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för R.M. Import Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R.M. Import Aktiebolag och det är följande personer, Ruberg, Kent Bengt som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Mimmi Åse Helena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för R.M. Import Aktiebolag är 556439-5605.