Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB

Skåne län

Information

556441-1972 är organisationsnummer för företaget Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB finns i.

Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB har varit registrerat sedan 1992-01-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3999082 eller genom brev på följande adress:
Finja Kristinelund 2524 B, 282 91, Tyringe

Bolaget skall bedriva försäljning av trävaror, övriga byggvaror, uthyrning av maskiner för bygg, entreprenad och trädgård samt idka annandärmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Träbolaget & Maskinuthyrning i Tyringe AB och det är Ekström Karlsson, Curt Tommy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Carl Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,