Bra-Ko i Adseke Aktiebolag

Skåne län

Information

Bra-Ko i Adseke Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Bra-Ko i Adseke Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bo Håkan Edgar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunnel Ann-Christin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bra-Ko i Adseke Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bra-Ko i Adseke Aktiebolag på telefon 0451-64051.

Bolaget skall bedriva växtodling och animalieprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bra-Ko i Adseke Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bra-Ko i Adseke Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bra-Ko i Adseke Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bra-Ko i Adseke Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bra-Ko i Adseke Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bra-Ko i Adseke Aktiebolag har 556445-8775 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.