Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersen, Bo-Mikael Grönvald som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brandt, Jan Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterman, Mats Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Bert Allan Krister som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag på telefon 0451-20360.

Bolaget skall bestå av artistisk verksamhet liksom härmed förenlig verksamhet.

Idag är Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersen, Bo-Mikael Grönvald -Zetterman, Mats Jonas

Grönvalds Production i Hässleholm Aktiebolag har 556446-3189 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.