Tyringe Trä Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Tyringe Trä Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tyringe Trä Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tyringe Trä Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tyringe Trä Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-05-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tyringe Trä Aktiebolag ska trivas.

Tyringe Trä Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, tillverkning och bearbetning av träprodukter inom byggmaterialbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tyringe Trä Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Tyringe Trä Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Tyringe Trä Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6972330.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tyringe Trä Aktiebolag är Ekstrand, Knut Inge Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Kristina Marlen som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Tyringe Trä Aktiebolag har 556448-6420 som sitt organisationsnummer.