Vankiva Golv Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva golvläggningsverksamhet ävensom äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vankiva Golv Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Vankiva Golv Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1992-06-10 så skapades Vankiva Golv Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Vankiva Golv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Vankiva Golv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556448-7766 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Vankiva Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Vankiva Golv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5895490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vankiva Golv Aktiebolag är Nilsson, Erik Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Britt Inger som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .