Multi Flame Aktiebolag

Skåne län

Information

Multi Flame Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Multi Flame Aktiebolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Multi Flame Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Multi Flame Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Multi Flame Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Multi Flame Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Okv. 2, 281 51, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-84501.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Multi Flame Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Multi Flame Aktiebolag har idag 556449-9803 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Multi Flame Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import och försäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror, (tändare, film, tobakstillbehör), inköp, försäljning och uthyrning av bilar och båtar, inköp och försäljning av konkurslager, handel med värdepaper, kursverksamhet innefattande bl.a säljträning, mäss- och utställningsverksamhet, faktureringshjälp, lokaluthyrning, personalutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Multi Flame Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilmeus, Mats Egon som är född 1950 och har titeln VD, Nilmeus, Mats Egon som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bo Erling Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilmeus, Maud Leni Marygold som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.