VENTI i Hässleholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra installations- och servicearbeten för ventilations- och värmeanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VENTI i Hässleholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är VENTI i Hässleholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1992-07-21 så skapades VENTI i Hässleholm Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel VENTI i Hässleholm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

VENTI i Hässleholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556450-8314 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är VENTI i Hässleholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med VENTI i Hässleholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-14550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom VENTI i Hässleholm Aktiebolag är Olsson, Bror Anders Richard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Christina Anne-Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, .