Hässleholms Lågpris AB

Skåne län

Information

Hässleholms Lågpris AB är ett företag som finns i Hässleholm. I Hässleholms Lågpris AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petanjak, Kreso som är född 1968 och har titeln VD, Stojcevic, Marijo som är född 1971 och har titeln Vice VD, Petanjak, Kreso som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stojcevic, Marijo som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hässleholms Lågpris AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hässleholms Lågpris AB på telefon 0451-46590.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hässleholms Lågpris AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hässleholms Lågpris AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hässleholms Lågpris AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Hässleholms Lågpris AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hässleholms Lågpris AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hässleholms Lågpris AB har 556456-0844 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.