Ramonia Gård Aktiebolag

Skåne län

Information

Ramonia Gård Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Ramonia Gård Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ramonia Gård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ramonia Gård Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-11-24. Men sedan 1996-01-01 så har Ramonia Gård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ynglingarum 6124, 240 40, Tjörnarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ramonia Gård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-63068.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som Ramonia Gård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ramonia Gård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva växtodling, djurproduktion och vårdverksamhet enligt socialtjänst- och omsorgslagen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ramonia Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Åberg, Boel Louise -Åberg, Gert Åke.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ramonia Gård Aktiebolag och det är följande personer, Åberg, Boel Louise som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Gert Åke som är född 1952 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ramonia Gård Aktiebolag är 556456-7625.