Setu Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, utveckla, tillverka och utöva service på maskiner inom industrin, främst livsmedelsindustrin samt därmed förenlig verksmahet och dessutom handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Setu Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Setu Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1992-11-24 så skapades Setu Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Setu Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Setu Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556457-2070 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Setu Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Setu Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-49075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Setu Aktiebolag är Holmberg, Niklas Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Veiderma, Tiina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .