HAKERI Aktiebolag

Skåne län

Information

HAKERI Aktiebolag är ett bolag som finns i Hässleholm. I HAKERI Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Sven-Erik som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Kerstin Anne Marie som är född 1933 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HAKERI Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HAKERI Aktiebolag på telefon 0451-83415.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, handel med värdepapper och varor, såsom prototyper och prototypserier av maskindelar, verktygsmaskiner, materialhanteringsutrustning, utrustningar och redskap för hantverk och trädgård företrädesvis utförda i rostfritt material samt inköp av material och delar för detta, förvalta fast egendom och lös egendom, såsom patenträtter och nyttjanderätter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är HAKERI Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

HAKERI Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HAKERI Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HAKERI Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HAKERI Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Håkansson, Kerstin Anne Marie -Håkansson, Sven-Erik

HAKERI Aktiebolag har 556457-2294 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.