Häglinge Nygård Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Häglinge Nygård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hässleholm här finns det många olika Aktiebolag. Häglinge Nygård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hässleholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Häglinge Nygård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556461-2041.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0451-63091 alternativt besöka eller skicka post till Häglinge Nygård Aktiebolag på följande adress Häglinge 2116, 280 10, Sösdala.

Häglinge Nygård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Häglinge Nygård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Olsson, Anna Maria Erika som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk, legokörning, uthyrning av maskiner, konsultverksamhet inom områdena lantbruk, miljö, hälsa och samhälle äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.