Sösdala Bensin & Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel och försäljning av drivmedel, reservdelar och bilservice samt dagligvaror och kioskvaror jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sösdala Bensin & Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Sösdala Bensin & Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1993-06-04 så skapades Sösdala Bensin & Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sösdala Bensin & Service Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Sösdala Bensin & Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556468-3935 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Sösdala Bensin & Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sösdala Bensin & Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-60439 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Bengt Henrik -Henriksson, Sven Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sösdala Bensin & Service Aktiebolag är Henriksson, Sven Christer som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Bengt Henrik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .