Camito Financial Services AB

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Camito Financial Services AB. Det finns flera företag som liknar Camito Financial Services AB i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Camito Financial Services AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1993-06-07 så har Camito Financial Services AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Camito Financial Services AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Camito Financial Services AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Camito Financial Services AB så kan ni göra det på 031-7043505.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva rådgivnings- och konsulttjänster inom finansiering och finansiella tjänster, marknadsföring och rådgivning inom finansiering av proces- styrningsutrustning av programvaror för gjuteriprocesser för kompaktgrafitjärn förmedla finansiella tjänster samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Svensson, Hans Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Kent Inge Morgan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Mastenstrand, Rolf Kauko Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Thimfors, Claes Peter som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Camito Financial Services AB har 556468-5591 som sitt organisationsnummer.