Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag

Skåne län

Information

556474-7581 är organisationsnummer för verksamheten Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag finns i.

Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-10-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-37373 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva import och export med livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Tjecko-Slovak öl och livs import Aktiebolag och det är Novotny, Olga som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Erland Valentin som är född 1945 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisor,