Höör International Aktiebolag

Skåne län

Information

Höör International Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Höör International Aktiebolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Höör International Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Höör International Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Höör International Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Höör International Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hövdingeg. 37, 281 33, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-85800.

Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Höör International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Höör International Aktiebolag har idag 556475-6491 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Höör International Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom inom och utom landet samt därmed förenlig verksamhet.

I Höör International Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosell, Kenneth Gilbert som är född 1953 och har titeln VD, Rosell, Kenneth Gilbert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosell, Anna Kristina Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Martinsson, Bodil Else-Marie som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.