Lås & Larmteknik Södra AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Lås & Larmteknik Södra AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lås & Larmteknik Södra AB är ett av dem. Statusen för Lås & Larmteknik Södra AB är att Bolaget är aktivt.

Lås & Larmteknik Södra AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-05-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Lås & Larmteknik Södra AB ska trivas.

Lås & Larmteknik Södra AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av lås, larm och passersystem samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lås & Larmteknik Södra AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Lås & Larmteknik Södra AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Lås & Larmteknik Södra AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-5407070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eksandh, Nils Håkan -Svensson, Karl Fredrik Arvid -Svensson, Rikard Per-Arvid Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Lås & Larmteknik Södra AB är Östman, Robert som är född 1968 och har titeln Extern VD, Eksandh, Nils Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Björn Eskil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Svensson, Karl Fredrik Arvid som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Rikard Per-Arvid som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lager, Mats Tore Jörgen som är född 1954 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Lås & Larmteknik Södra AB har 556487-3130 som sitt organisationsnummer.